Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський заявив про інформаційну операцію РФ у Херсоні: чого добивається ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив про інформаційну операцію РФ у Херсоні: чого добивається ворог

Володимир Зеленський заявив, що не вірить у "відступ" росіян із Херсона

27 жовтня 2022, 16:15 comments1591
Поділіться публікацією:

Розповіді про те, що окупанти масово відступають із Херсона та перебираються різними способами на інший берег Дніпра, залишаючи обласний центр – це інформаційна операція. Ворог вживає всіх способів, щоб виманити українські війська з інших напрямків. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю італійському виданню "Corriere della Sera" заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський заявив про інформаційну операцію РФ у Херсоні: чого добивається ворог

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава держави заявив, що він не бачить жодного підтвердження, що окупанти тікають із українського Херсона.

"Я не бачу, щоб вони тікали з Херсона. Це інформаційна атака. Це така атака для нас, щоб ми пішли туди, щоби перекинули війська з інших небезпечних напрямків. Це була їхня інформаційна операція, вони не готові покинути Херсон. Але вони знають, що якщо ми досягнемо успіху, вони не зможуть вийти", — зазначив Зеленський.

Відповідаючи на запитання, чи це означає, що війська РФ в оточенні, президент України зазначив, що противник знає про цю проблему.

"Їхні найбільш підготовлені солдати на своїх місцях. Ніхто не поїхав. Ми бачимо це і не віримо їм", — додав глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Володимир Зеленський упевнений, що Росія має почати поважати територіальну цілісність, суверенітет та кордони України для налагодження діалогу у майбутньому. Про це Зеленський сказав на спільній прес-конференції з президентом Гвінеї-Бісау Умаром Сісоком Ембало в Києві, який перед цим зустрічався в Москві з президентом РФ Путіним і передав від нього українському лідеру пропозицію розпочати діалог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини