Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський засудив вибірковість Amnesty International: як відреагував президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський засудив вибірковість Amnesty International: як відреагував президент

Володимир Зеленський вважає, що не можна перекласти відповідальність з агресора на жертву

4 серпня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Глава держави також відреагував на звіт правозахисної організації Amnesty International. Володимир Зеленський засудив вибірковість організації та вважає, що у цій публікації намагаються амністувати Росію та покласти відповідальність на жертву російської агресії. Про це він заявив у своєму традиційному вечірньому зверненні.

Зеленський засудив вибірковість Amnesty International: як відреагував президент

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

  "Кожен, хто амністує Росію і штучно створює такий інформаційний контекст, що якісь удари терористів є нібито виправданими або нібито зрозумілими, не може не усвідомлювати, що цим допомагає терористам. На жаль, сьогодні організація Amnesty International спробувала амністувати державу-терориста й перекласти відповідальність з агресора на жертву",-  заявив президент.

Відомо, що опублікований звіт правозахисної організації Amnesty International наробив в Україні шуму. На нього відреагували чимало політиків та чиновників.

Нагадаємо, що Резніков різко відреагував на звіт Amnesty International про порушення законів війни Україною. В Україні дуже різко коментують матеріал організації Amnesty International, яка заявила, що нібито Україна розміщує бойову техніку та інші озброєння в школах, лікарнях. Міністр оборон  України Олексій Резніков назвав такі заяви доказом втрати адекватності, адже агресію Росії такі повідомлення прирівнюють до самозахисту України. Відомо, що сьогодні правозахисна організація Amnesty International оприлюднила звіт, де звинуватила ЗСУ у нібито порушенні законів війни. Заявивши, що вони  "ставлять під загрозу життя населення, розміщуючи бойову техніку і озброєння в школах і лікарнях". 


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини