Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський заінтригував добрими "новинами": Україна продовжує отримувати озброєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заінтригував добрими "новинами": Україна продовжує отримувати озброєння

Глава держави наголосив, що домовленості з партнерами продовжують реалізовуватись

18 серпня 2023, 14:15 comments4675
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський за результатами чергової наради з чиновниками заявив, що Україна продовжує у рамках реалізації домовленостей із партнерами отримувати військове посилення у вигляді важкої техніки, артилерії та засобів ППО. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент Володимир Зеленський написав у себе в Telegram.

Зеленський заінтригував добрими "новинами": Україна продовжує отримувати озброєння

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Щоденна ранкова "звірка годинників". Реалізуються домовленості з партнерами. Заходять важка техніка, артилерія, засоби ППО. Продовжуємо роботу над наступними пакетами", — зазначив глава держави.

Володимир Зеленський також анонсував чергові пакети допомоги, зазначивши, що "новини будуть незабаром".

За словами глави держави, на нараді також було обговорено ситуацію на фронті. Зокрема, йшлося про оборонні та наступальні дії, а також результати застосування дронів.

Крім того, президент заслухав доповіді про перебіг всеохоплюючої інспекції військово-лікарських комісій, роботи Служби безпеки України щодо військових комісарів та колаборантів.

"Хороші результати", — сказав він.

Окремо – у закритому режимі – Зеленському доповіли СБУ та Головне управління розвідки Міноборони щодо своїх спеціальних завдань.

Нагадаємо, 17 серпня стало відомо, що Україна отримала від Німеччини ще дві пускові установки зенітно-ракетного комплексу ближнього радіусу дії IRIS-T SLS. Крім того, до нового оборонного пакету увійшли близько п'яти тисяч димових снарядів калібру 155-мм, десять переносних радарів Ground Observer 12 для контрбатарейної боротьби та вантажний транспорт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить ситуація на фронті та серед союзників України – що може змінитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини