Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський висловився про мобілізацію, натякнувши, що це питання стосується не лише України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про мобілізацію, натякнувши, що це питання стосується не лише України

Володимир Зеленський знову закликав світ об'єднатись у підтримці України

2 січня 2024, 07:04
Поділіться публікацією:

Мобілізація не лише питанням призову нових солдатів на фронт. Весь світ має мобілізувати зусилля для перемоги України над Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у великому інтерв'ю The Economist заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський висловився про мобілізацію, натякнувши, що це питання стосується не лише України

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

У матеріалі йдеться, глава держави наголосив, що така мобілізація українського суспільства та всього світу, яка була на початку повномасштабної війни, сьогодні відсутня.

За словами Володимира Зеленського, ситуацію необхідно змінити.

"Мобілізація – це не лише питання солдатів, які вирушають на фронт. Це стосується всіх нас. Це мобілізація всіх зусиль. Це єдиний спосіб захистити нашу державу та звільнити нашу землю від окупації. Давайте будемо чесними, ми перейшли на внутрішню політику", — зазначив він. український лідер.

Президент додав, що якщо фокус на внутрішній політиці продовжиться, то потрібно буде "призначати вибори, змінювати закони та Конституцію".                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — які шанси на проривні рішення: чи справді ситуація з підтримкою України зайшла в глухий кут.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у 2024-му році Україна увійшла з багатомільярдними пакетами допомоги, що "підвисли", як з боку США, так і з боку Євросоюзу. І з черговою хвилею російського наступу та похмурими прогнозами з боку деяких західних діячів та медіа. Своїм баченням того, як ситуація у російсько-українській війні та навколо неї може розвиватися у 2024 році, з порталом "Коментарі" поділилися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини