Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відверто висловився: "Багато кому Україна не потрібна"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відверто висловився: "Багато кому Україна не потрібна"

Володимир Зеленський вважає, що сильна Україна буде створювати проблеми, тому багато хто вважає, що краще б про Україну не говорили.

4 липня 2024, 14:10 comments2235
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що багатьох влаштувала б ситуація, якби про Україну ніхто не чув. За словами Зеленського, сильна Україна може багатьом не подобатись. Також президент розповів, коли Україна припинить бити по російських НПЗ.

Зеленський відверто висловився: "Багато кому Україна не потрібна"

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню Bloomberg відверто заявив, що сильна українська держава може створювати проблеми, тому декому така країна не потрібна.

"Україна, про яку ніхто не говорить і про яку ніхто не чує, задовольнила б багатьох. Сильна Україна — це проблемна Україна, і багато кому вона не потрібна", — сказав Зеленський.

Також президент Україні відреагував на критику українських ударів по російських НПЗ, які відбуваються у відповідь на постійні атаки Росії по енергетичній інфраструктурі України.

"Наша позиція проста: світу боляче, що ми б'ємо по енергетиці Росії, — зробіть так, щоб Росія не била по нашій енергетиці", — відповів президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський відреагував на пропозицію прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який запропонував припинити вогонь, щоб пришвидшити переговори з Росією щодо закінчення війни в Україні. В тому ж таки інтерв'ю Зеленський пояснив, чому йому важливий керівник Офісу президента Андрій Єрмак, якого критикують за можливу узурпацію влади.

Також "Коментарі" писали про заяву Зеленського, у якій президент розповів про нові рішення, які можуть зменшити дефіцит електроенергії в Україні. За словами президента, це можна буде зробити завдяки децентралізованій генерації електроенергії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

я

4 липня 2024, 13:46

бити по больовим точкам рф треба тепер, завжди і постійно, навіть якщо вони перестануть бити по Україні, аж до-поки до россеян не дійде хто вони є, а коли до них дійде, тільки тоді треба починати говорити. А говорити треба мовою контрибуції та репарацій. Це доречі не остання війна, буде ще одна... рф на той момент вже не існуватиме.


Новини