Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на ракетний удар по Чернігову: що відомо про постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на ракетний удар по Чернігову: що відомо про постраждалих

Ракетний удар по Чернігову: 42 особи постраждали, понад десять із них діти

19 серпня 2023, 13:22
Поділіться публікацією:

Ракетний удар центральною частиною Чернігова є причиною того, чому Україна об'єднує світ проти терористичної РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе Telegram зробив президент України Володимир Зеленський, оперативно реагуючи на трагічні події.

Зеленський відреагував на ракетний удар по Чернігову: що відомо про постраждалих

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

"Ось що таке сусідство з терористичною державою, ось проти чого ми об'єднуємо весь світ. Російська ракета потрапила прямо до центру міста, до нашого Чернігова. Площа, політехніка, театр. Звичайний суботній день, який Росія перетворила на день болю та втрат. Є загиблі. , є поранені. Мої співчуття тим, хто втратив рідних", — написав глава держави.

За його словами, зараз на місці трагедії працюють рятувальники, правоохоронці та медики.

Президент додав, що Україна зробить все для консолідації миру проти російського терору та захисту громадян України.

Як розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у себе в Телеграм, терористи вдарили Драмтеатром у Чернігові; 42 постраждалих внаслідок російського удару; загинуло 5 людей. Серед постраждалих – 11 дітей.

Варто зазначити, що через кілька хвилин після включення сигналу про повітряну тривозу в центрі Чернігова пролунав сильний вибух.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підготовка до опалювального сезону 2023-24 залишається одним із найважливіших завдань України з огляду на те, що, згідно з прогнозами і нашої розвідки, і британської, росіяни продовжуватимуть терористичні атаки на українську енергетичну інфраструктуру. Експерти продовжують аналізувати для видання "Коментарі", як наша країна готується до чергової зими, яка, схоже, знову буде дуже непростою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини