Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відповів, чи підтримує введення військ НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відповів, чи підтримує введення військ НАТО в Україну

З'явилась реакція Володимира Зеленського на ідею Еммануеля Макрона відправити війська НАТО в Україну. Які першочергові завдання західні солдати виконували б в Україні.

7 квітня 2024, 10:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відреагував на ініціативу президента Франції Еммануеля Макрона щодо введення військ НАТО в Україну у майбутньому. Зеленський заявив, що підтримує такі ідеї, однак публічно не може закликати до введення західних військ в Україну.

Зеленський відповів, чи підтримує введення військ НАТО в Україну

Володимир Зеленський та Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в ефірі телемарафону прокоментував введення військ НАТО в Україну про можливість якого говорив президент Франції Еммануель Макрон.

"Він запропонував ініціативу бути на кордоні. Ну, як ми можемо відмовлятися? Якщо вони це пропонують і приїжджатимуть, ми лише підтримуватимемо", — сказав Зеленський.

Разом з тим Зеленський пояснив, як на це відреагує Росія, яка запустить чергову пропагандистську кампанію, щоб розколоти Європи та закликатиме не відправляти "своїх дітей на війну". За словами президента, це ризиковано для України, адже Росія докладе зусиль, щоб зупинити будь-яку допомогу.

"Я не можу сьогодні публічно сказати: так, давайте, армії світу, приїжджайте в Україну та боріться. Тому що Росія підніме цей хайп у світі", — сказав президент.

Зеленський додав, що підтримав кілька позицій Макрона публічно, зокрема про можливість західних військ перебувати в Україні для навчання українських військових, а також здійснювати ремонт техніки на українській території. За словами президента, такий процес стане набагато швидшим ніж відправляти солдатів та пошкоджену техніку за кордон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в США пояснили, чому у Кремлі постійно погрожують НАТО.

Також "Коментарі" писали про Естонію, де заявили про присутність військ НАТО в Україні та назвали завдання, які виконують західні солдати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини