Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на обстріл Харківщини: як покласти край російському терору
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на обстріл Харківщини: як покласти край російському терору

Володимир Зеленський закликав лідерів країн світу подолати брак політичної волі, щоб закінчити війну в Україні справедливо.

19 травня 2024, 15:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний обстріл у Харківській області, де 16 людей отримали поранення, а п’ятеро загинули. Зеленський закликав світ покласти край російському терору.

Зеленський відреагував на обстріл Харківщини: як покласти край російському терору

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

У соціальній мережі X Володимир Зеленський розповів, що Росія активно використовує певні види зброї, якими вбиває мирних українців.

"Ракети, бомби та артилерія — єдине, що дозволяє Росії продовжувати свою агресію, — це її здатність тероризувати наші міста та громади, вбиваючи простих людей. Лише сьогодні внаслідок одного з обстрілів у Харківській області 16 людей отримали поранення та 5 загинули. Мої співчуття їхнім близьким", — написав Зеленський.

Президент також у своєму повідомленні звернувся з закликом до партнерів, щоб зупинити російську агресію. За словами Зеленського, це можна зробити завдяки політичній волі союзників України.

"Світ може покласти край російському терору. Щоб досягти цього, необхідно подолати брак політичної волі серед лідерів. Дві системи Patriot для Харкова кардинально змінять ситуацію. Системи ППО в інших наших містах, а також достатня підтримка наших воїнів на передовій забезпечать поразку російського терору", — наголосив президент.

Також Зеленський подякував усім лідерам і країнам, які допомагають знайти справедливе рішення для припинення війни та притягнення до відповідальності Росії на чолі з Путіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський вказав на тих, хто "винен" у ситуації на Харківщині, де росіяни перетнули кордон та йдуть в наступ.

Також "Коментарі" писали, що у США повідомили про приготування Росії до другого етапу наступу у Харківській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 травня 2024, 14:28

Білопорошкова мудрість. Просвітління настає коли піднімається так високо, як повітряний змій. Терпіли заслуговують таке. Вони і під час голодомору виповзали весною, гризли кору і терпіли далі. Нація узурпованих чужою нацією. Ті своїх вивезли або бронею убезпечили, а не своїх їм не шкода. Реготали losers над іншими - отримали в рази гірше.


Новини