Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, в яких країнах Путін збирається розпочати нову війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, в яких країнах Путін збирається розпочати нову війну

Володимир Зеленський попередив про плани Росії почати нову війну на Балканах.

16 листопада 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський заявив, що Україна має інформацію щодо намірів Росії розпочати війну на Балканах. За словами президента така ситуація можлива, якщо світ не зупинить російську агресію. 

Зеленський розповів, в яких країнах Путін збирається розпочати нову війну

Президент України Володимир Зеленський наміри Росії щодо Балкан. Фото з відкритих джерел

На зустрічі з представниками африканських ЗМІ президент Володимир Зеленський розповів, що військовий конфлікт на Близькому Сході винник за сприянням Росії та її союзника Ірану. Зеленський вказує, Росія готується сприяти новій війні на Балканах.

"Зверніть увагу на Балкани. Повірте, ми отримуємо інформацію. У Росії довгий план. Близький Схід, друге відволікання буде Балкани", — сказав Зеленський.

Зеленський пояснює, що на Балканах наразі напружена ситуація, а Росія буде шукати способі посилити ескалацію до критичної точки.

"У їхніх відносинах криза, і давно. Тому Росія вкладатиметься для того, щоб одна балканська країна сьогодні воювала з іншою", — наголосив Зеленський.

Крім того, за словами президента України Путіну не подобається проєвропейська влада у Молдові, тому Кремль "починає розхитувати ситуацію" і в цій країні. Зеленський вказує, що союзники мають щось зробити, адже в такому разі буде "знову такий вибух".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський відреагував на першу в історії поразку Росії в ООН. Російську Федерацію не включили в один з ключових органів організації.
Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск розкритикував Володимира Зеленського назвавши його м'ясником. Крім того, американський бізнесмен також дав оцінку головнокомандувачу ЗСУ генерала Валерія Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 листопада 2023, 15:34

Корумпований Фюрер навіть таке знає. Які розумні схеми залякування і все для того щоб отримувати більше грошей. Це ж країна яку він занапастив захищає весь світ.


Новини