Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, скільки російських ракет було збито
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, скільки російських ракет було збито

Голова держави подякував ППО за її успішну роботу, хоч і визнав наявність певної кількості "прильотів"

26 липня 2023, 23:53
Поділіться публікацією:

Під час сьогоднішнього відбиття російської ракетної атаки на Україну Повітряні сили України збили понад тридцять ворожих ракет. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на вечірнє звернення Володимира Зеленського.

Зеленський розповів, скільки російських ракет було збито

Володимир Зеленський

"Зараз дані ще уточнюються, але, за попередніми доповідями, лише протягом сьогоднішнього ракетного нальоту вдалося збити понад 30 ракет – абсолютну більшість із тих, що були застосовані проти нас, — заявив голова держави. - Є кілька влучань, є й падіння уламків ракет. Але дуже важливо, що зухвалість цієї атаки вдалося знищити. ППО – молодці!"

Нагадаємо, що, за словами речника Повітряних сил Юрія Ігната, основною ціллю росіян цього разу був Старокостянтинів в Хмельницькій області. Також Юрій Ігнат припустив, що пуск ракет міг бути приурочений росіянами до сьогоднішнього засідання Ради Україна-НАТО.

Щодо цієї зустрічі сьогодні президент розповів таке: 

"Сьогодні відбулося перше екстрене засідання Ради Україна – НАТО. Ми домовлялися про це засідання з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, і буквально за кілька днів зібрали Раду. І Єнс, і всі держави-союзники відреагували оперативно та солідарно", — зазначив президент України.

Тим часом, президента затримано: відбувся державний заколот.

Під Бахмутом ЗСУ знищили військову еліту РФ. На даний момент, одні з найзапекліших боїв відбуваються за висоти в районі Клещеївки, за допомогою яких ЗСУ зможе контролювати Бахмут.

А на Балі прямо під час тренування загинув відомий фітнес-блогер. Зірковий  спортсмен,  також  відомий шанувальникам, як фітнес-блогер і бодибілдер, 33-річний Джастін Вікі загинув, коли виконував тренування.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини