Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів Шольцу, де в Росії за останні тижні гори трупів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів Шольцу, де в Росії за останні тижні гори трупів

Зеленський розповів Шольцю про катастрофічні втрати РФ під Авдіївкою

20 жовтня 2023, 17:35
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський розповів канцлеру Німеччини Олафу Шольцю про невдалі спроби наступу окупантів та їхні втрати на фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення Володимира Зеленського в Телеграм.

Зеленський розповів Шольцу, де в Росії за останні тижні гори трупів

Володимир Зеленський і Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Президент поінформував Олафа Шольца про те, як сьогодні справи на фронті, у тому числі про невдалі наступальні спроби країни-агресора та її катастрофічні втрати під Авдіївкою.

Лідери двох країн також обговорили ситуацію на Близькому Сході та дійшли єдиної думки про важливість запобігання подальшій ескалації насильства та розширення конфлікту.        

Окремо Зеленський та Шольц торкнулися теми про наступний раунд переговорів за формулою світу. Варто зазначити, Мальта ухвалила запит Офісу президента України на проведення такої зустрічі. Захід має відбутися 28 та 29 жовтня.

Від імені українського народу Зеленський висловив подяку Шольцу за нещодавній великий пакет військової допомоги, що містить системи Patriot та IRIS-T, а також боєприпаси до них.                                           

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на складну ситуацію на Близькому Сході, канцлер Німеччини Олаф Шольц закликав європейських партнерів дотримуватися лінії підтримки України, щоб допомогти стабілізувати фінанси країни в довгостроковій перспективі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – настав переломний момент в історії: Джо Байден пояснив американцям, чому потрібно підтримати Україну та Ізраїль та збільшувати фінансування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини