Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про спроби Путіна організувати його вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про спроби Путіна організувати його вбивство

Володимир Зеленський вважає, що Путін організував кілька спроб замаху на його життя.

21 листопада 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів про спроби Володимира Путіна організувати замах на його вбивство. За словами українського президента розвіддані вказують на кілька спроб Путіна вбити його. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Зеленського для видання The Sun.

Зеленський розповів про спроби Путіна організувати його вбивство

Путін планував замах на президента України. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з журналістами Володимир Зеленський розповів, що після 24 лютого Путін мав кілька спроб організувати вбивство президента України. За словами Зеленського ця ситуація схожа на Covid, коли спочатку страшно, а потім вже звикаєш до нової реальності.

"Вперше, люди не знають, що з цим робити, і це виглядає дуже страшно. Після цього, це просто дані розвідки та деталі, що ще одна група прибула в Україну, щоб спробувати це", — сказав Володимир Зеленський.

Зеленський додав, що вже втратив слід усіх спроб Росії вбити його від початку повномасштабного вторгнення.

Також Зеленський розповів, що попри втому українців від постійних повітряних нальотів, обстрілів та руйнувань, населення не підтримує здачу територій в обмін на те, щоб така ситуація припинилась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський попередив генералів, що втручання в політику ставить під загрозу національну єдність, тому він радить військовим не займатись політикою під час війни проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією. На думку президента, перемовини можуть статися після виводу російських військ з українських територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

21 листопада 2023, 15:50

Вот поубивали бы они с хуйлом друг друга - всем бы лешче жить стало сразу.

Ігор

21 листопада 2023, 12:15

Фюрер постійно увагу до себе привертає. Росте культ особи карликового м'ясника. Все корумповане оточення намагається сприяти цьому - їм ще ніхто не дозволяв так красти чуже, яке Фюрер навипрошував.


Новини