Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про ситуацію на фронті. Таких новин давно чекали
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про ситуацію на фронті. Таких новин давно чекали

Президент Володимир Зеленський після засідання Ставки верховного головнокомандувача повідомив, що ситуацію на фронті вдалося стабілізувати і зупинити просування загарбників

4 квітня 2024, 18:05 comments3724
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, яке цього разу було присвячене ситуації на фронті, безпілотникам, система РЕБ та протиповітряній обороні.

Зеленський розповів про ситуацію на фронті. Таких новин давно чекали

Володимир Зеленський

Як відзначив Зеленський, після доповіді Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ситуація на фронті стабілізувалася.

"Результати стабілізаційних дій, завдяки яким вдалося зупинити просування російських окупантів"
, — відзначив Зеленський.

Окрім того, міністр оборони Рустем Умєров розповів, як просуваються закупівлі дронів та систем радіоелектронної боротьби.

Також на Ставці обговорили нові тактики, які можуть бути використані для протидії російському ракетному терору.

До речі, як повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, Берлін розпочинає термінові пошуки для України систем протиповітряної оборони, в тому числі і ЗРК Patriot. У свою чергу голова МЗС Німеччини Анналена Бербок підкреслила, що її країна бачить те, що відбувається в Україні і розуміє гостру необхідність у системах протиповітряної оборони.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія має намір захопити всю Україну і готується до цього. Зокрема, саме з таким бажанням пов'язаний той ракетний терор, який вона вчиняє протягом останнього часу, руйнуючи цивільну інфраструктуру. При цьому, є інформація, що Росія має намір почати черговий наступ на Україну, можливо, уже наприкінці травня. В контексті цього, країна-агресор проводить мобілізацію, поповнює свої запаси зброї, а також виробляє і випробовує нову зброю. Експерти відзначають, що в Україні бачать всі ці приготування та готуються протидіяти Росії, проте зробити це без західної допомоги буде вкрай важко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 квітня 2024, 18:19

Не вірю! Зе завжди кричав: вовк вовк! Коли люди прибігали - обман. В цього народу завжди так.


Новини