Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія має твердий намір захопити всю Україну. Почала здійснювати кроки, щоб досягти цього
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія має твердий намір захопити всю Україну. Почала здійснювати кроки, щоб досягти цього

РФ планує наступ на Україну і готується до цього, відзначила у Фейсбуці колишній заступник міністра оборони Ганна Маляр. За її словами, Україна готується до таких викликів, проте без допомоги Заходу втримати фронт буде важко

4 квітня 2024, 16:56 comments4368
Поділіться публікацією:

Станом на зараз росіяни продовжують спроби протискати наш фронт. Атакують на Куп‘янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському напрямках, про це у Фейсбуці повідомила колишній заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Росія має твердий намір захопити всю Україну. Почала здійснювати кроки, щоб досягти цього

Ганна Маляр

Проте, за її словами за останній місяць Сили оборони все ж мають певні успіхи на Куп‘янському та Лиманському напрямках. На інших напрямках, вони стримують тиск ворога.

"Якщо дуже просто описувати, то — ворог протискає, ми відвойовуємо і повертаємо позиції. День на день не приходиться. Бувають різні результати. Але у загальному підсумку оборону ми тримаємо"
, — відзначила Маляр.

Також, за її словами, Сили оборони продовжують знищувати наступальний потенціал окупантів — техніку і особовий склад.

Що стосується можливого нападу чи загострення ближче до літа, говорить Маляр, то варто аналізувати тільки факти, які можуть свідчити про наміри ворога.

При цьому, за її словами, факти готування РФ до інтенсивного продовження війни є. Серед них –мобілізація, збільшення потужностей оборонного виробництва, розробка і випробування нових зразків озброєння, заяви фюрера, інформаційна істерика щодо нашого Головнокомандувача.

"Такої переляканої істерики в них не було з початку повномасштабного вторгнення. І те, що вони збільшили кількість застосування бомб і ракет, свідчить про твердість намірів — захопити всю Україну",
— відзначила Маляр.

При цьому вона додала, що в Україні готуються до таких викликів, проте без підтримки партнерів зброєю втримати фронт буде важко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ готується до нового наступу на Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 квітня 2024, 16:19

Тому стратегією повинна бути не витрата ресурсу "м'яса" на те, що не має перспектив, а надання можливості всім, хто бажає спокійно виїхати в імміграцію. Згадайте 1917. Якщо не має порядності офіцерам і чиновникам сформувати подобу білогвардійської армії Колчака. Коли саме офіцери дворяне поміщики промислові власники і банкіри першими пішли захищати свою країну. То хоч візьміть з білої гвардії інший достойний приклад: як і вони надайте можливості всім, хто бажає спокійно виїхати в імміграцію. Саме в цьому полягала друга достойна поведінка білогвардійців: врятувати від більшовицького геноциду юдейців найбільше людей.


Новини