Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про доповідь Сирського: що відбувається на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про доповідь Сирського: що відбувається на фронті

Президент наголосив, що основне завдання України зараз - знищити якнайбільше російського потенціалу та проводити максимум контрударної роботи

19 серпня 2024, 06:54
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський сьогодні доповів про ситуацію на фронті. На всіх напрямках українські військові показують добрий результат. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві президента України Володимира Зеленського.

Зеленський розповів про доповідь Сирського: що відбувається на фронті

Володимир Зеленський та Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

"Щойно доповідав головком Сирський. І щодо ситуації на сході України, і щодо операції в Курській області, і за "обмінним фондом", щодо комплектації наших бригад — комплектації наших резервів: це і снаряди, і зброя. За всіма напрямками наші хлопці — ви молодці", — зазначив президент.

За словами Володимира Зеленського, на сьогодні є "хороші та потрібні результати у знищенні російської техніки під Торецьком", а основне завдання України зараз — знищити якнайбільше російського потенціалу та проводити максимум контрударної роботи. Це, як додав президент, стосується створення "буферної зони" завдяки операції в Курській області.

"Все, що завдає втрат російської армії, російській державі, їхній оборонці та їхній економіці — все це допомагає нам не допускати розширення війни і наближати справедливе закінчення цієї агресії. Справедливий світ для України", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів президенту Володимиру Зеленському про ситуацію на фронті. Також головком розповів про операцію Сил оборони в Курській області.

У повідомленні йдеться, що перша тема доповіді – ситуація на Донбасі, а саме на найгарячіших Торецькому та Покровському напрямках. Президент зазначив, що українські воїни та підрозділи роблять все для знищення окупанта та відображення десятків російських штурмів на добу.

Друга тема – Курська операція. Сирський доповів про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.

Також Олександр Сирський та Володимир Зеленський обговорили постачання зброї. Йде робота над новими пакетами підтримки держави від партнерів, визначається пріоритетні напрями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини