Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, чи зайшла ситуація на полі бою у безвихідь: чи є спосіб щось змінити у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи зайшла ситуація на полі бою у безвихідь: чи є спосіб щось змінити у війні

Володимир Зеленський запевняє, що Україна може піти в новий контрнаступ, якщо отримає достатню кількість військової техніки.

3 липня 2024, 17:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що війні в Україні не перебуває у стані глухого кута. За словами Зеленського, цю проблему можна вирішити, якщо мати необхідне озброєння, яке дозволить здійснити новий наступ українських сил.

Зеленський розповів, чи зайшла ситуація на полі бою у безвихідь: чи є спосіб щось змінити у війні

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню Bloomberg розповів щодо ситуації на фронті та заперечив повідомлення, що Україна знаходиться у безвиході. Президент наголосив, що українська армія має кращі показники живої сили ніж місяць тому, а новий контрнаступ залежить від достатньої кількості озброєння для військових.

"Ця ситуація не знаходиться в глухому куті, це проблемна ситуація.Тупикова ситуація означає, що виходу немає. Але проблему можна вирішити, якщо є бажання та інструменти. Воля є, а інструменти – ще не прийшли", — сказав Зеленський.

Президент вказує, що попри ухвалене рішення на 61 млрд доларів допомоги від США, Україна довго знаходиться в режимі очікування щодо поставок необхідного озброєння.

"Це найбільша трагедія цієї війни, що між рішенням і реальним фактом у нас справжнє дуже довге очікування", — додав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський в цьому ж таки інтерв'ю розповів, що готовий говорити з Дональдом Трампом щодо його мирного плану, який передбачає швидке закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Віктор Орбан розповів, як відреагував Зеленський на його пропозицію про припинення вогню. За словами Орбана, такий крок допоможе пришвидшити переговори з Путіним та закінчити війну в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини