Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський прямо відповів: хто і чому не дає перемогти Росію у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прямо відповів: хто і чому не дає перемогти Росію у війні

Президент наголосив, що Україна все ще не отримали всього необхідного для перемоги

17 травня 2024, 11:57 comments8307
Поділіться публікацією:

Партнери України побоюються непередбачуваних наслідків у разі програшу Росії у війні, насамперед через те, що такий сценарій може мати непередбачувані наслідки для світової геополітики. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спілкування з представниками медіа зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський прямо відповів: хто і чому не дає перемогти Росію у війні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Я вважаю, що партнери бояться програшу Російської Федерації у цій війні. Вони хотіли б, щоб Україна перемогла так, щоб Росія не програла. Тому що це буде непередбачуваний програш та непередбачувана геополітика", — висловився український лідер.

При цьому президент додав, що насправді "так не працює".

Володимир Зеленський зазначив, для того, щоб Україна перемогти, ЗСУ повинні мати абсолютно все те, з чим перемагають, а якщо цього все ще немає, то виникає багато питань.

За словами Володимира Зеленського, для завершення війни необхідно, щоб було створено ґрунт для того, щоб не лише Україна та партнери, а й Путін шукали вихід із ситуації.

"Бо зараз у нього немає дискомфорту. Тому що — куди ми стріляємо? Що ми можемо атакувати? Чим? Наскільки економічно нам допомагатимуть? Санкції дотиснемо — не дотиснемо? Трибунал буде — не буде? Треба відповісти собі на кожне з цих питань. І щодня працювати, і просуватися по кожному із цих напрямків", — зазначив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" – менше місяця залишається до Глобального саміту миру у Швейцарії. Розмови про ймовірні переговори України та Росії після нього виникають останнім часом все частіше. При цьому США вустами голови Держдепу Ентоні Блінкена знову дали зрозуміти, що підтримає будь-які рішення України, запевняючи, що "ніколи нічого не буде про Україну без України". Про що говорять переговорні розклади зараз і в перспективі? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини