Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський провів Ставку зі стратегічним рівнем обговорень: у чому її важливість
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів Ставку зі стратегічним рівнем обговорень: у чому її важливість

На черговому засіданні Ставки було обговорено як поточну ситуацію на фронті, так і стратегію на 2024 рік

18 січня 2024, 08:25 comments1436
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зібрав 17 січня чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому, зокрема, було обговорено стратегію Сил оборони на 2024 рік. Як передає портал "Коментарі", про це він сам розповів у вечірньому відеозверненні.

Зеленський провів Ставку зі стратегічним рівнем обговорень: у чому її важливість

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава держави зазначив, що на Ставці обговорювалися питання оперативного рівня – ситуація на фронті зараз. Доповідали командувачі різних напрямів: сходу, півдня, а також півночі – про протидію диверсійним групам та зміцнення кордону.

"Був і стратегічний рівень обговорення – наші дії цього року. І не тільки оборонні. Україна потребує амбітної, активної перспективи. Щоб саме в нашої держави була ініціатива, а не у ворога. Щоб саме від українських дій залежало завершення війни. Світ підтримує тих, хто має перспективу. І це фундаментальне завдання – зберегти ініціативу, щоб була можливість ставати сильнішими", – заявив Володимир Зеленський.

Президент також повідомив, що провів окрему нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим: "Готуємо більше сили для нашої держави".

Також була нарада з правоохоронцями. Зокрема, голова Служби безпеки України Василь Малюк доповів про протидію колаборантам та знищення логістики ворога.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини