Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський пояснив, чому відкладається контрнаступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому відкладається контрнаступ

Президент України заявив, що українській армії ще потрібен додатковий час для підготовки операції з контрнаступу

11 травня 2023, 11:37
Поділіться публікацією:

Україні потрібен ще додатковий час для початку контрнаступу проти російських загарбників, адже військові все ще потребують обіцяної допомоги від союзників. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю громадським мовникам, які є членами Eurovision News, зокрема ВВС, заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський пояснив, чому відкладається контрнаступ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що українські військові можуть йти вперед та бути успішними з тим, що є вже зараз.

"Але ми втратили б багато людей. Я вважаю, що це неприйнятно... Тому нам потрібно почекати. Нам ще потрібно трохи часу", — зазначив глава держави.

Володимир Зеленський описав бойові бригади, деякі з яких були навчені країнами НАТО як "готові", але сказав, що армія все ще потребує "деяких речей", включаючи бронетехніку, яка надходить партіями.

У той же час президент висловив упевненість, що українські військові можуть наступати, попередивши про ризики "замороженого конфлікту", на який, за його словами, розраховує Росія.                                                                                                          

Читайте також на порталі "Коментарі" — із серії неймовірного: Дональд Трамп відмовився назвати Путіна військовим злочинцем.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європейський Союз продовжує готувати 11 пакет санкцій проти Росії. Але процес може затягтися, в тому числі через розбіжності щодо м'якості/жорсткості обмежень, що пропонуються. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати з експертами ефективність уже введених санкцій та перспективи ухвалення нових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини