Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, чому тепер Путін не візьме жодне місто в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому тепер Путін не візьме жодне місто в Україні

Радник голови ОП Арестович упевнений - Лисичанськ – це останній успіх російської армії в Україні

5 липня 2022, 07:27 comments3582
Поділіться публікацією:

Окупація Лисичанська – це останній серйозний успіх російського війська у війні проти України. Жодного великого населеного пункту російські загарбники у цій воні більше не візьмуть. Як повідомляє портал "Коментарі", таке припущення в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну в ефірі "Фейгін Live" висловив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського пояснили, чому тепер Путін не візьме жодне місто в Україні

Офіс президента. Фото: Українска правда

Свої роздуми Арестович пояснив даними, які йому достеменно відомі про те, що діється всередині російської армії, яка воює в Україні. У росіян є великі проблеми з оперативними резервами. Тому незрозуміло, де Володимир Путін візьме оперативний резерв, аби зважитися на захоплення ще якогось великого міста України.

При цьому радник голови ОП уточнив, що росіяни справді можуть мати ще якийсь тактичний успіх, трохи просунутися, окупувати якісь села, але якщо говорити про захоплення великого міста, такого, як Лисичанськ, то цього вже не буде.

Зазначимо, 3 липня спочатку в Кремлі заявили про те, що російські війська повністю взяли під контроль Лисичанськ і фактично вийшли на адмінкордони Луганської області. Пізніше інформацію про виведення ЗСУ із Лисичанська підтвердило українське командування.

Читайте на порталі "Коментарі" — тепер без союзників і колишнього впливу: експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, з чим зіткнулася РФ після війни в Україні – чому тепер Путіна всі цураються, наче прокаженого.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська армія впевнено просувається: у ЗСУ розкрили подробиці просування на півдні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини