Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський повідомив, звідки ЗСУ просто зараз «витискають» окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив, звідки ЗСУ просто зараз «витискають» окупантів

Українські військові поступово «витискають» російських військових з Харківської області

23 серпня 2024, 20:58
Поділіться публікацією:

У своєму зверненні до українців Володимир Зеленський подякував жителям Харкова, який 23 серпня відзначив своє свято, назвавши його героїчним містом, символом людяності та життя. Він нагадав, що на початку травня Збройні Сили України успішно відбили спробу російської армії наступати на Харків і всю Харківщину.

Зеленський повідомив, звідки ЗСУ просто зараз «витискають» окупантів

Володимир Зеленський

У своєму зверненні президент зазначив, що мав розмову з головнокомандувачем Олександром Сирським, де обговорювався хід боїв на Харківщині. Зеленський підкреслив, що українська армія поступово витісняє російські війська, і наголосив, що окупант не зможе підкорити Харків чи іншу частину України.

"Витискаємо російську армію. Поступово. Окупант не підкорить Харків. Не підкорить усю нашу Україну. Я дякую кожному й кожній, хто береже життя в Україні, хто береже наш Харків та всі інші міста й села нашої держави. І ми зробимо все, щоб повернути справжню безпеку. І міста героїв обов’язково стануть містами миру", — сказав Зеленський.

Президент також привітав українців, зокрема всіх захисників, з Днем прапора, висловивши гордість за всіх, хто робить наші синьо-жовті кольори символом сили та гідності.

При цьому відомо, що на Харківщині бійці Третьої окремої штурмової бригади (ОШБр) продовжують стабілізаційні дії після успішного наступу, який відбувся напередодні, повідомив прес-офіцер Олександр Бородін. За його словами, успіхом бригади є те, що військові змогли зірвати подальші плани російської 20-ої армії, яка планувала наступ у бік Макіївки. Він також підкреслив, що важливість цього наступу полягає не лише в звільненні територій, а й у руйнуванні планів окупантів та знищенні їхніх сил і засобів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Захід більше не вірить в неминучу перемогу Росії в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини