Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський попереджає про Третю світову війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попереджає про Третю світову війну

Президент Зеленський розповів за яких обставин може розпочатись Третя світова війна.

18 вересня 2023, 17:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що при падінні України може розпочатись Третя світова війна. Український лідер висловився також про Путіна порівнявши його з Гітлером. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Зеленського для американського телеканалу CBS.

Зеленський попереджає про Третю світову війну

Зеленський попереджає про Третю світову війну. Фото з інтерв'ю президента для CBS

Зеленський попереджає світову спільноту, що ситуація в Україні це не регіональна суперечка, а війна, яка може перерости у глобальний конфлікт.

"Якщо Україна впаде, що буде через десять років? Тільки подумайте про це. Якщо росіяни досягнуть Польщі, що буде далі? Третя світова війна?" – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що українці захищають цінності всього світу і платять найдорожчу ціну за це – людські життя. Зеленський зауважив, що Україна воює проти ядерної держави, яка постійно погрожує знищити світ.

Під час інтерв’ю Зеленський також висловився про президента Росії Володимира Путіна порівнюючи його з Адольфом Гітлером, який розпочав Другу світову війну.

"Ми не можемо змінити Путіна. Російське суспільство втратило повагу світу. Вони обрали його, потім переобрали і виховали другого Гітлера", — сказав Зеленський.

Президент додав, що Україна та демократичний світ не можуть повернути час назад, однак разом здатні зупинити російську агресію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін продає квартиру Зеленського в Криму, а гроші направить на війну проти України.

Також "Коментарі" писали про інформацію від ЦНС у якій розкрили деталі угод між Путіним та Кім Чен Ином. Вони стосуються тимчасово окупованих територій України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

18 вересня 2023, 18:41

Да прибейте уже кто-то эту сиплую Зелегниду, тоже мне - еще один карликовый фюрер нашелся ! Если все разворовали, то нехрен и не за что воевать, пора заключать перемирие, но всю эту падлючую Зелебанду перед этим надо отправить на передовую с заград отрдами за их спиной. Всю эту фашистскую нечисть давно пора уничтожить !


Новини