Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський погодився з думкою Папи Римського Франциска про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський погодився з думкою Папи Римського Франциска про війну в Україні

Володимир Зеленський застеріг європейців від звикання до війни, бо Путін може прийти і до них

5 лютого 2024, 12:42 comments5486
Поділіться публікацією:

Звикання європейців до війни в Україні є небезпечним явищем. Країнам Європейського Союзу треба допомагати Києву, бо Путін може прийти до них. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю каналу "Rai1" зробив президент України Володимир Зеленський, погодившись із думкою Папи Римського Франциска щодо звикання до війни та зниження уваги миру.

Зеленський погодився з думкою Папи Римського Франциска про війну в Україні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Він (Папа Римський – ред.) мав рацію, це вже відбувається. Абсолютна правда. З папою Франциском ми зустрічалися двічі. Люди звикають навіть до тих речей, що тисячі українських дітей були депортовані. Спочатку це був жах для Європи. Спочатку нам допомагали, нещодавно ми створили навіть міжнародну коаліцію", – сказав глава держави.

За його словами, згодом емоції минають, і люди звикають до всього. І навіть у Європі починають звучати голоси, що українським дітям може подобається на території Росії.

"Тобто це і є несправедливий підхід. Це і є теза папи Франциска, що люди звикають до війни", — наголосив Володимир Зеленський.

Водночас президент України пояснив, що звикати до війни можна лише на відстані. Але, коли війна приходить до тебе, звикнути до неї цілком неможливо і не допустимо. Інакше ти програв цю війну. Програв себе, свою хату, свою родину.

"До деяких речей так, але як можна звикнути до того, що гинуть люди, що летять ракети? Розумієте, це неможливо, і це ненормальне життя. Ви звикаєте на відстані. Коли ми в Києві, і є відстань до фронту, ми починаємо до чогось звикати. Це несправедливо до тих, хто на фронті. А також треба підключити мозок і зрозуміти: якщо ти звик тут, поки фронт там, то фронт може бути вже тут, де ти, якщо ти не будеш підтримати тих, хто на фронті", — додав президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять нові заяви Зеленського: до якого кроку готовий президент і чи це виправдано.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини