Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський після засідання Ставки: Військові невідкладно потребують допомоги зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський після засідання Ставки: Військові невідкладно потребують допомоги зброєю

Президент Володимир Зеленський повідомив, що ворог хоче продемонструвати бодай якісь перемоги на фронті до 9 травня і посилює тиск. Саме тому, підкреслив президент, ЗСУ невідкладно потрібна зброя від партнерів

22 квітня 2024, 17:38
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якій в тому числі розглядалася ситуація на фронті. Як підкреслив очільник України, окупанти хочуть продемонструвати хоча б якій перемоги до 9 травня, саме тому вони посилили активність. Також, додав президент, ворога підганяють і позитивні рішення від західних партнерів щодо надання підтримки нашій державі.

Зеленський після засідання Ставки: Військові невідкладно потребують допомоги зброєю

Володимир Зеленський

Зеленський додав, що зараз українським військовим складно на фронті, але висловив сподівання, що надходження зброї від партнерів зможе вирівняти ситуацію.

"Саме тому підтримка конкретною зброєю, яка є в наших партнерів, необхідна нам невідкладно",
- підкреслив Зеленський.

Також, за його словами, на засіданні ставки піднімалося також питання і власного виробництва зброї та заключення контрактів із українськими компаніями-виробниками. Як підкреслив Зеленський, зараз іде робота над розробкою нового формату угод. За його словами, вони не будуть переобтяжувати військовий бюджет, проте зможуть надати виробникам довготривалі зобов’язання держави.

Окрім того, Зеленський повідомив, що на наступній ставці буде заслухана доповідь розвідників із приводу намірів окупантів щодо знищення цивільної інфраструктури. До цього часу буде підготовано план подальших дій. Зокрема, планується, де це можливо, посилити фізичний захист об’єктів. Також можливий перерозподіл засобів ППО, а також інші кроки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти до 9 травня хочуть захопити Часів Яр. При цьому президент відзначив, що на фронті потрібні молоді люди, оскільки вони більш витривалі та здатні оперативно оволодіти сучасними технологіями, які використовуються у війні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 квітня 2024, 16:54

Юдейський Боже, який перейшов на сторону Росії! Це він зрозумів таку важливу річ прокинувшись, чи коли його попустило від дії речовини? Чи, насправді, він не зрозумів цього, а просто повторив фразу, яку йому вклав в уста фактичний найвпливовіший володар України: корумпований тіньовик, Єрмак?


Новини