Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті потрібна молодь. Зеленський розкрив завдання, які вона буде виконувати
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті потрібна молодь. Зеленський розкрив завдання, які вона буде виконувати

Президент Володимир Зеленський інтерв'ю французькому блогеру Юго Треверу пояснив, чому в Україні зменшили мобілізаційний вік до 25 років. При цьому він підкреслив, що молоді люди можуть дати технологічний прогрес війні

22 квітня 2024, 17:02 comments1412
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський розповів, що в Україні зменшили мобілізаційний вік до 25 років, оскільки був запит військового командування на те, щоб залучити на фронт більш молодих людей.

На фронті потрібна молодь. Зеленський розкрив завдання, які вона буде виконувати

Володимир Зеленський

За його словами, правда у тому, що не можна навіть порівнювати фізичний стан 50-річних військових та 25-річних.

Президент підкреслив, військовим потрібно тренувати нові бригади, які з часом замінять ті, які вже два роки воюють на фронті. А для цього необхідно, щоб нові військові були у хорошій фізичній формі.

Окрім того, Зеленський додав, що зараз ми маємо справу із більш сучасною війною, саме тому на фронті потрібні молоді люди, адже вони орієнтуються в технологіях, або ж здатні набагато швидше ці технології опанувати. Тобто, підкреслив Зеленський, саме молоді бійці у віці до 30 років мають змогу дати технологічний прогрес фронту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий журналіст Юліан Рьопке заявив про те, що Україні необхідно терміново мобілізувати щонайменше 250 тис. військових, які мають посилити виснажені підрозділи ЗСУ. На його думку, без цього, Україні у війні з Росією не допоможуть ні гроші від Сполучених Штатів, ні західна допомога.

При цьому відомо, що президент Володимир Зеленський підписав закон про зменшення мобілізаційного віку з 27 до 25 років. Раніше він стверджував, що знизить мобілізаційний вік лише тоді, коли в цьому буде критична необхідність.

Окрім того, відомо, що народні депутати врешті ухвалили закон про мобілізацію, його вже підписав президент. Закон з новими правилами щодо мобілізації набуде чинності трохи менше ніж за місяць.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини