Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, без чого американські гроші на фронт будуть просто викинуті на вітер
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, без чого американські гроші на фронт будуть просто викинуті на вітер

Україні потрібна екстрена мобілізація, про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке. За його словами, Україні не допоможуть ні американські гроші, ні військова техніка з Європи, якщо не будуть підсилені підрозділи ЗСУ

22 квітня 2024, 15:37
Поділіться публікацією:

Як відзначив Юліан Рьопке, війська окупантів зуміли дійти до населеного пункту Очеретине, що в Покровському районі Донецької області. За його словами, фронту не тільки катастрофічно потрібна зброя, а і екстрена мобілізація.

Стало відомо, без чого американські гроші на фронт будуть просто викинуті на вітер

Війна в Україні

Військовий журналіст підкреслив, що Збройні сили потребують термінового підсилення, оскільки багато військових на фронті просто виснажені постійними боями.

Рьопке заявив, що всі гроші із Сполучених Штатів, чи підтримка країн Заходу включно із військовою допомогою із Німеччини не вартуватимуть нічого, якщо Україна терміново не мобілізує як мінімум 250 тисяч військових.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що військові на фронті неодноразово говорили про те, що їм потрібне поповнення на фронті. Саме тому вони з нетерпінням очікували на ухвалення нового закону про мобілізацію, з яким у Верховній Раді гралися протягом кількох місяців, забираючи всі норми, які на думку народних депутатів, порушують конституційні права українців.

Врешті законопроект був прийнятий Верховною Радою та підписаний президентом Володимиром Зеленським. Він набуде чинності трохи менше, ніж за місяць.

При цьому відомо, що раніше говорилося про те, що Україні потрібно мобілізувати 500 тис військових. Проте, за словами президента Володимира Зеленського, ця кількість буде меншою, оскільки Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський зумів провести ревізію та відшукати резерви серед військових, які ще не були на фронті. Саме завдяки цим "знайденим" військовим на фронті почали проводити перші ротації.

Також відомо, що РФ найближчим часом посилить свій натиск на фронті, бо розуміє, що для неї закривається вікно можливостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини