Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вікно можливостей зачиняється. Що РФ влаштує в Україні до прибуття допомоги від США
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікно можливостей зачиняється. Що РФ влаштує в Україні до прибуття допомоги від США

Росія розуміє, що після того, як у США ухвалили рішення надати допомогу Україні, «вікно можливостей» для неї закривається, каже політолог Максим Ялі. Саме тому, на його думку, РФ активізується на фронті

22 квітня 2024, 12:40 comments7535
Поділіться публікацією:

У вівторок, 23 квітня, Сенат Конгресу США проголосує за надання військової допомоги Україні, вважає Максим Ялі. За його прогнозами наступного дня після цього президент США Джо Байден підпише законопроект. Після цього, додає політолог, усі перепони для відновлення військової допомоги Україні з боку США буде знято.

Вікно можливостей зачиняється. Що РФ влаштує в Україні до прибуття допомоги від США

Війна в Україні

При цьому він наголосив, що американська зброя вже в Європі на складах, тож вона може надійти до України за лічені дні-тижня.

"Але ці кілька тижнів будуть для нас складними, оскільки рашисти розуміють, що небачене вікно можливостей для стрімкого прориву наших ліній оборони закривається. І вони намагатимуться цим скористатися. Те саме стосується і масованих ракетних обстрілів",
— написав у Фейсбуці політолог.

Він прогнозує, що всі українці відчують прибуття військової допомоги в країну, дізнавшись інформацію про якийсь вдалий запуск ATACMS по складах або аеродромах загарбників на окупованих територіях.

"Але треба ще почекати та потерпіти небагато. Далі стане легше",
— зазначив експерт і додав, що навряд чи слід очікувати на якийсь масований наступ з боку окупантів влітку в умовах відсутності "снарядного голоду" в України.

При цьому Ялі нагадав, що на той час до України вже мають прибути перші 300 000 снарядів від Євросоюзу в рамках "чеської ініціативи".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін знову повірив у те, що він може "захопити Київ за три дні" і поки що не готовий відмовлятися від цієї ідеї. Але, зазначають експерти, допомога від США зламає всі його плани.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини