Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський підтвердив, що Росія готує план дезінформації для розколу українського суспільства
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський підтвердив, що Росія готує план дезінформації для розколу українського суспільства

Глава держави вважає, що Кремль не відмовився від планів посіяти "хаос" усередині України

17 листопада 2023, 11:50
Поділіться публікацією:

Країна-агресор прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи "хаос" усередині країни і врешті-решт усунути президента. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський, пише "Bloomberg".

Зеленський підтвердив, що Росія готує план дезінформації для розколу українського суспільства

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Наша розвідка має інформацію, яка також надійшла від наших партнерів", — заявив Володимир Зеленський, описуючи план дезінформації, відомий як "Майдан-3".

За його інформацією, Майдан для Росії – це переворот, тому операція зрозуміла. 

Зазначимо, раніше низка ЗМІ опублікувала інформацію про те, що 1 листопада російські спецслужби нібито розпочали масштабну інформаційну атаку "Майдан-3", метою якої є дестабілізація України. У західних медіа з'явився просто шквал публікацій про безвихідь у війні – з порадами ЗСУ йти в оборону. Йде явне розгойдування теми нібито розколу між військовим та політичним керівництвом. Чи можна вважати те, що відбувається – ланками одного ланцюга? Як слід поводитися Україні, які висновки потрібно зробити, яких помилок – не допустити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можливі несподіванки під час виборів до РФ: на що чекає російський диктатор Володимир Путін для старту кампанії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у чому полягають путінські плани – до яких наслідків призведе затягування війни.

Раніше "Коментарі" писали – Дмитро Пєсков розповів, кому Володимир Путін може програти на президентських виборах у РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

17 листопада 2023, 12:22

Да кого интересует мнение этого поца? Он своими идиотскими законами , воровством и хамским отношением к партнерам сделал для раскола общества не меньше, чем кацапы.

Ігор

17 листопада 2023, 12:03

Самопроголошений Фюрер розуміє всю ненависть до нього поневоленого народу. Але живе у своїй реальності. Вся тоталітарна мерзота вела узурповані країни до катастрофи. Юдеї - це взагалі крайність, вони як вчепляться то вже до останнього.


Новини