Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав терміни вирішального періоду війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав терміни вирішального періоду війни в Україні

Президент України заявив, що наступні півроку стануть вирішальними у російсько-українській війні

15 грудня 2022, 14:45 comments1218
Поділіться публікацією:

Найближчі півроку війни України з Росією стануть вирішальними. Вони вимагатимуть набагато більших зусиль, ніж за минулий час. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на онлайн-звернення президента Володимира Зеленського до Європейської Ради.

Зеленський назвав терміни вирішального періоду війни в Україні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Наступні півроку стануть багато в чому вирішальними в тому протистоянні, яке почала Росія цією агресією. Агресією проти України і проти кожного з вас, тому що фінальна мета Росії значно далі за наш кордон і суверенітет. Наступні півроку вимагатимуть від нас ще більших зусиль, ніж це минуле". час", — заявив українській державі.

Володимир Зеленський наголосив на тому, що сьогодні весь цивілізований світ має показати Росії, що її енергетичний терор зазнав поразки.

Другим важливим моментом Зеленський назвав – стійкість України в зимовий період. Українці розраховують на підтримку в енергозабезпеченні. Третім чинником Володимир Зеленський назвав збільшення постачання сучасних видів озброєння, обсяги яких мають зрости. Четвертим моментом, на який Захід має звернути увагу, — це дипломатія.                                                     

"І п'яте – на наступні півроку. Ціннісне завдання. Вірю, що все акцентоване мною сьогодні – буде реалізовано. Тому що для України та для Європи, коли ми разом, немає нічого неможливого. Будь-який терор ми переможемо, будь-які наші спільні завдання – реалізуємо" , — підсумував президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці назвали кількість ракет, які найближчими місяцями може отримати Росія від Ірану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини