Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав компроміси, які Україна точно не прийме – війна продовжуватиметься
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав компроміси, які Україна точно не прийме – війна продовжуватиметься

Президент також наголосив, що словами РФ довіряти не можна, тому не буде жодного "Мінська -3"

15 листопада 2022, 09:00
Поділіться публікацією:

Компроміси із совістю, суверенітетом, територією та незалежністю Україна не прийме ні сьогодні, ні завтра. З цими компромісами офіційний Київ ніколи не погодиться сісти за стіл переговорів із Росією. При цьому важливо розуміти, що всьому світу відомо – Україна завжди була лідером миротворчих зусиль. Як передає "Коментарі", про це президент України Володимир Зеленський заявив під час свого відеозвернення до учасників саміту G-20.

Зеленський назвав компроміси, які Україна точно не прийме – війна продовжуватиметься

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що війна в Україні має закінчитись справедливо. Україна не готова обговорювати компромісні рішення, під час яких країна втратить частину своїх законних територій. При цьому Київ завжди дотримувався міжнародних норм і готовий і надалі їм дотримуватися.

За словами президента, якщо з Москви звучать заклики закінчити цю війну, то нехай Росія конкретними кроками продемонструє свою прагнення миру. Якщо ж розрахунок на те, що буде підписано умовний "Мінськ-3", то це не має жодного сенсу, бо для Росії нічого не варті жодні документи та гарантії, які вона готова порушувати буквально одразу після підписання.

За словами українського лідера, російську агресію можна і слід зупинити саме зараз.

"Якщо ж дій у відповідь для відновлення світу не буде, то це означає, що Росія просто хоче в черговий раз обдурити всіх вас, обдурити мир і заморозити війну саме тоді, коли її поразки стали особливо відчутними. Ми не дамо Росії перечекати, наростити сили , а потім розпочати нову серію терору та глобальної дестабілізації. Упевнений, що саме зараз треба і можна зупинити руйнівну російську війну", — сказав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується : чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/8122
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини