Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав ключову мету боїв з окупантами на півдні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав ключову мету боїв з окупантами на півдні

Президент розповів про ситуацію на фронтах та ключову мету української армії

15 червня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Президент розповів про ситуацію на фронті у вечірній промові. 14 червня окупанти запустили ракети по Львівській та Тернопільській області. Сили протиповітряної оборони збили частину ракет — над Золочевим та над Тернопільщиною. В Львівській області шестеро людей госпіталізовані, стан їх здоров'я задовільний. В іншій області потерпілих попередньо немає.

Зеленський назвав ключову мету боїв з окупантами на півдні

Фото Генеральний штаб ЗСУ

Зеленський наголосив, що Україна вкотре звертається до партнерів, адже для захисту нам потрібна сучасна протиракетна зброя, а не лише протиповітряна оборона.

Є втрати серед українців в Луганській області та в Харківській, захисники та захисниці тримать рубежі, в Сєвєродонецьку та районі тривають тяжкі бої з окупантами. За словами глави держави, саме успіхи в обороні Донбасу будуть мати ключове значення на фронті та визначать, чи домінуватиме ЗСУ найближчими тижнями. На південному фронті Збройні сили роблять контратаки та звільняють території. Ключова мета боїв на цьому напрямку — звільнення від окупантів Херсону та області.

В цьому регіоні наша авіація протягом доби нанесла три удари по скупченню живої сили та військової техніки росіян в Херсонській області, по складах пального та району зосередження техніки, знищено два командно-спостережних пункти ворога.

Як писав портал "Коментарі", експерт пояснив, що означають заяви західних політиків про можливу передачу Україні ядерної зброї й як це має вплинути на агресію росії. Депутат польського парламенту Радослав Сікорський наголосив, що росія порушила вторгненням умови Будапештського меморандуму про в тому числі без'ядерний статус України. А тому цілком вірогідно, що тепер наша держава має право розміщувати в себе ядерну зброю та отримати її від партнерів для захисту своєї незалежності.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини