Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав головний план України, щоб закінчити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головний план України, щоб закінчити війну

Володимир Зеленський вважає, що Україна та партнери повинні примусити Росію закінчити війну.

27 серпня 2024, 15:52
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський заявив, що головний план України – це змусити Росію закінчити війну на справедливих умовах для України. За його словами, операція в Курській області є одним з елементів цього плану.

Зеленський назвав головний план України, щоб закінчити війну

Зеленський про план закінчити війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський на форумі "Україна 2024. Незалежність" розповів, чи отримала Україна успіхи від наступу на Курську область. Президент заявив, що завдяки боям у Курській області Україна привернула увагу світу та узгодила деякі позитивні рішення з партнерами.

"На мою думку, вона вже успішна, я дійсно так вважаю. Зі мною погоджуються західні колеги. Багато рішень вже є, через те, що є успіх на Курщині. Є моменти, коли вже ніхто не згадує про твою країну і можна не спішити з тими чи іншими рішеннями. Є моменти, коли фокус на інші речі, особливо якщо є гарячий політичний сезон в твоїй державі", — сказав Зеленський. 

Володимир Зеленський зазначив, що бої у Курській області є частиною ширшого плану, щоб закінчити війну в Україні. 

"Курщина є частиною плану про який я буду говорити з президентом (США). Принаймні один з етапів цього плану. Головний момент в цьому плані -  це примус Росії закінчити війну. Якщо цей план буде прийнятий… прийняти це одне, а от виконати – це інше. Якщо і два елементи спрацюють – ми дуже віримо, що спрацює головна мета", — сказав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський підтвердив інформацію про переговори України та Росії в Катарі.

Також "Коментарі" писали про заяву Володимира Зеленського про мирні переговори з Росією. Крім того, президент назвав умови за якими має закінчитись війна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини