Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав цілі наступних ударів Росії: у Кремлі одразу відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав цілі наступних ударів Росії: у Кремлі одразу відреагували

Росія планує завдати ударів по своїй газотранспортній інфраструктурі, заявив президент Зеленський

13 жовтня 2022, 15:57 comments1496
Поділіться публікацією:

Російські війська можуть завдати удару по українській газотранспортній системі та поставити Європу перед фактом – або європейці запускають "Північний потік-2", або перед початком холодів опиняються без російського газу. Як передає "Коментарі", таку думку в інтерв'ю німецькій телекомпанії ZDF озвучив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав цілі наступних ударів Росії: у Кремлі одразу відреагували

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент припустив, що росіяни можуть ударити українською ГТС, але при цьому діятимуть, як і раніше. Вони також ударять своєю інфраструктурою, після чого, нібито як відплата, обстріляють українські трубопроводи. Росіяни можуть влаштувати теракт будь-де, адже їм все одно, що підривати. Звинуватить, звісно ж, українців.

"Він (Ред – Путін) скаже Європі, що немає можливості (постачати газ), нам потрібно запустити "Північний потік-2", інакше Європа залишиться без газу через Україну", – зазначив Зеленський.

На його думку, тут багато залежить від позиції об'єднаної Європи, яка має дати чітку відповідь Росії, що "Північний потік-2" не буде запущено і санкції не будуть ослаблені.

Досить оперативно на таку заяву Володимира Зеленського, яку вже поширили телеграм-канали, відреагували у Кремлі. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, коментуючи сказане президентом України, що Росія не має звичок "стріляти собі в ногу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — переговори між Києвом та Москвою: що має статися, щоб вони поновилися. Експерти оцінили в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.                                                                                                       




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини