Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав, чого потрібно навчитись Заходу в України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав, чого потрібно навчитись Заходу в України

Володимир Зеленський вважає, що з часом Захід має навчатися в України сучасних рішень та ефективності.

8 серпня 2024, 16:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський наголосив на постійній еволюції українських військових у війні проти Росії, підкреслюючи, що вони не лише освоюють новітні методи ведення бойових дій, але й активно впроваджують їх на практиці. На думку президента, цей досвід стане зразком для навчання партнерів України.

Зеленський назвав, чого потрібно навчитись Заходу в України

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський під час презентації цифрового застосунку "Армія+" розповів, що українська армія вміє дивувати та досягати результату. 

"Це демонструє поле бою, де наші воїни не лише вистояли проти переважної сили окупантів, а й знищують їх так, як це потрібно для захисту України — нашої держави та незалежності", — сказав Зеленський.

Президент звернув увагу на те, як ефективно українські військові використовують нові зразки зброї. За словами Зеленського, багато чого Україна здійснила за короткий час, тоді як деякі інші країни йдуть до цього десятиліттями. Зеленський зокрема акцентував на опануванні нових методів ведення бойових дій, а також використання дронів, де Україна демонструє лідерські позиції.

У підсумку президент вказав, що західні партнери України будуть вчитись на українському досвіді.

"Наші партнери з часом мають навчатися в нас сучасних рішень та ефективності, вміння українців отримувати результат", — додав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів про рішення, яке дозволить отримати більше українських ракет для війни проти Росії.

Також "Коментарі" писав про речницю МЗС РФ Марію Захарову, яка звинуватила президента України у прориві кордону в Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини