Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ракет буде більше: Зеленський повідомив нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Ракет буде більше: Зеленський повідомив нові деталі

Зеленський обіцяє нарощування виробництва ракет в Україні

6 серпня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський провів Ставку на якій отримав доповідь від української розвідки, міністра оборони Рустема Умєрова та головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. За словами президента, Україна матиме більше ракет власного виробництва.

Ракет буде більше: Зеленський повідомив нові деталі

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у соціальних мережах повідомив про підсумки Ставки. За його словами було заслухано доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна. Після цього було рішення збільшити самостійне виготовлення ракет в Україні.

"Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше", — повідомив Зеленський.

Також на Ставці були заслухані доповіді двох українських розвідок: Головне управління розвідки та Служба зовнішньої розвідки. За їх підсумками було складено прогнози розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ.

Ще одна доповідь від міністра оборони Рустема Умєрова стосувалась забезпечення зброєю та військовою технікою додаткових бригад. За словами президента, Україна "активно працює з партнерами" у цьому напрямку. Також Зеленський заслухав головнокомандувача ЗСУ Сирського, який розповів про ситуацію на фронті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленький розповів на яких умовах має закінчитись війна в Україні. За його словами, удари далекобійною зброєю по Росії сприяють тому, щоб Москва швидше сіла за стіл переговорів на умовах України.

Також "Коментарі" писали, що у Верховній Раді відповіли, чи задоволений головнокомандувач Олександр Сирський темпами мобілізації в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини