Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи задоволений Сирський темпами мобілізації в Україні: у Раді дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи задоволений Сирський темпами мобілізації в Україні: у Раді дали відповідь

Після набуття чинності новими змінами до законодавства ситуація з мобілізацією покращилася

6 серпня 2024, 15:24 comments1045
Поділіться публікацією:

Той хід, який сьогодні набрала мобілізація в Україні загалом влаштовує найвище військове керівництво країни. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу розповів народний депутат, член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Чи задоволений Сирський темпами мобілізації в Україні: у Раді дали відповідь

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Парламентарій розповів, що профільний комітет парламенту має всі статистичні дані щодо темпів мобілізації в Україні, але ці цифри – це державна таємниця.

"Про кількість мобілізованих, звичайно, говорити ми не будемо, тому що це питання, яке стосується державної таємниці", — сказав Веніславський.

При цьому політик уточнив, що після набуття чинності новими змінами до законодавства ситуація з мобілізацією "влаштовує найвище військове керівництво" України.

Федір Веніславський зазначив, що він особисто орієнтувався б на заяви президента Володимира Зеленського, який сказав, що мобілізація йде тими темпами, які відповідають потребам інтересів національної безпеки та оборони, та головнокомандувача Збройних сил Олександра Сирського про те, що дійсно, мобілізація, на сьогоднішній день , забезпечує потреби ЗСУ у поповненні тих втрат, які є. Мова про санітарні, які, на превеликий жаль, неминучі. Тому тим мобілізації, який є сьогодні, забезпечує формування тих резервів, які постійно потрібні для того, щоб підтримувати в належному стані наші Збройні сили та інші складові сектору безпеки та оборони.

Зазначимо, під час цього ж брифінгу нардеп розповів, хто підштовхує Київ до зниження призовного віку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини