Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський хоче повернення українських чоловіків із-за кордону, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський хоче повернення українських чоловіків із-за кордону, але є нюанс

Президент пояснив, що країнам-партнерам не дуже вигідно заявляти про те, що вони відправляють українців на Батьківщину

27 серпня 2024, 16:45 comments3900
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський хоче повернення українських громадян із-за кордону. Але метод примусу не застосовуватиметься. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава української держави заявив під час прес-конференції.

Зеленський хоче повернення українських чоловіків із-за кордону, але є нюанс

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

У президента попросили прокоментувати чутки у ЗМІ про те, що Україна звертається до партнерів із проханням сприяти поверненню українських чоловіків призовного віку на Батьківщину.

Він пояснив, що країнам-партнерам не дуже вигідно заявляти про те, що вони відправляють українців на Батьківщину, оскільки їхня підтримка дуже дорога. Але простіше порушити це питання на зустрічі з президентом України та заявити про те, що він попросив повернути українців.

"Звичайно, я тільки за, якщо українці приїдуть. Але без примусу... Я дуже хотів би, щоб усі українці були тут за умови їх вирішення", — додав Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України Володимир Зеленський анонсував свою зустріч із президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Вона може відбутися на полях Генеральної асамблеї ООН. Про це Глава Української держави заявив під час прес-конференції.

Також видання "Коментарі" повідомляло – західні партнери уникають прямих відповідей на питання про збереження обмежень на використання зброї по Росії. Таку заяву на прес-конференції зробив президент України Володимир Зеленський.

Глава української держави визнав, що західні лідери намагаються не говорити з нею на тему застосування західної зброї на території Росії.

"Але я порушую це питання. Олімпіада пройшла, а пінг-понг залишився", — висловився Володимир Зеленський, давши зрозуміти, що дипломатичні "ігри" у спілкуванні із західними союзниками нікуди не зникли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини