Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський анонсував зустріч із Байденом, після якої стане зрозуміло, чи зуміє Україна перемогти
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський анонсував зустріч із Байденом, після якої стане зрозуміло, чи зуміє Україна перемогти

Володимир Зеленський хоче представити Байдену план нашої перемоги України

27 серпня 2024, 15:22
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський анонсував свою зустріч із президентом Сполучених Штатів Джо Байденом. Вона може відбутися на полях Генеральної асамблеї ООН. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава української держави заявив під час прес-конференції.

Зеленський анонсував зустріч із Байденом, після якої стане зрозуміло, чи зуміє Україна перемогти

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Президент висловив подяку президенту США Джо Байдену та його команді за підтримку.    

"Я готуюся до нашої зустрічі у вересні, дай Боже, що я дозволю собі бути на Генасамблеї ООН. Дуже багато речей залежить від США", — заявив Володимир Зеленський.

За його словами, у вересні він представить Джо Байдену план перемоги України у війні і від рішення президента США залежить, чи вийде в українців це зробити.                                                                                                                                                                                                                                 

Володимир Зеленський повідомив, що також цей план буде передано кандидатам у президенти США – Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

Під час цієї ж прес-конференції Володимир Зеленський розповів, що завдяки успішній операції ЗСУ у Курській області РФ Україна відвела загрозу окупації частини Харківської, Сумської та Чернігівської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Володимир Зеленський розповів, обговорення якого питання західні партнери уникають усіма способами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський підтвердив переговори Росії та України в Катарі: чого вони стосувалися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини