Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленська з'явилася на публіці в дорогому кольє від відомого бренду: яка його вартість (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська з'явилася на публіці в дорогому кольє від відомого бренду: яка його вартість (ФОТО)

Кольє "Калина" виробляє український бренд

21 березня 2023, 22:10 comments3233
Поділіться публікацією:

Дружина лідера країни Олена Зеленська в соціальних мережах  оприлюднила нову  світлину,  де вона одягнена в розкішну чорну блузку з вишивкою. Рукава-ліхтарики додають  однотонній блузці ще більше цікавинок.

Зеленська з'явилася на публіці в дорогому кольє від відомого бренду: яка його вартість (ФОТО)

Олена Зеленська (фото з відкритих джерел)

Проте головна  "родзинка"  в образі Зеленської — це кольє, де використані гілки калини, автор ідеї — бренд SOVA. На офіційному сайті бренду є інформація, що їх кольє з жовтого золота зі вставками з коралів  вартує майже 65 тисяч гривень.

Зеленська з'явилася на публіці в дорогому кольє від відомого бренду: яка його вартість (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Олена Зеленська ніжно привітала чоловіка з 45-річчям25 січня, президент України Володимир  Зеленський святкує свій день народження. Лідеру нашої країни виповнилось  45 років.  Олена Зеленська   оприлюднила  привітання  коханому  з  приводу цієї дати  на власній сторінці в соціальних мережах. Ще Олена Зеленська додала у вітанні, що побажала  чоловіку  здоров'я. Також в першої леді є особливе прохання  до іменинника, зокрема його дружина мріє про те, щоб вона завжди могла  посміхатись, залишаючись поруч з  ним.

Також "Коментарі" писали про те, що Олена Зеленська нагадала британцям, що поки ті рахують копійки, українці вважають втратиПерша леді України Олена Зеленська визнала, що союзники та партнери української держави вимушено стикаються з новими економічними труднощами через війну в Україні. Але при цьому Олена Зеленська закликала громадян Великобританії не забувати, що в Європі йде справжнісінька війна і поки британці "рахують копійки", українці змушені "рахувати втрати". Перша леді України наголосила, що якби союзники України сильніше підтримували український народ, то тим самим вони скоротили б тривалість кризи, яку відчуває вся Європа.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/olenazelenska_official
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини