Головна Новини Суспільство Війна з Росією Збройні Сили України можуть зайти в Крим уже цього місяця, - військовий експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні Сили України можуть зайти в Крим уже цього місяця, - військовий експерт

В червні українські військові можуть підійти впритул до Криму

7 червня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

Таку думку в Телеефірі висловив військовий експерт Роман Світан, пишуть "Коментарі".

Збройні Сили України можуть зайти в Крим уже цього місяця, - військовий експерт

Роман Світан. Фото з відкритих джерел

За його словами, окупанти прогнозують такий розвиток подій найближчим часом, тому вони можуть вдатися до підриву заводу "Кримський титан" в Армянську. Аби, таким чином уповільнити просування ЗСУ в північній частині Криму.

"Якщо уже почали мінувати підходи до кримського "Титану"... і роблять це зараз, значить вони чекають. Ну буквально тижні. Ніхто не буде за рік мінувати те, на чому сам сидиш, немає сенсу навіть за місяць. Вони точно знають що не втримають українські війська, якщо ті підуть на прорив", – переконаний Світан.

Водночас, зайти у Донецьк українські захисники можуть уже найближчими днями.

"А в Донецьк можназаскочити хоч завтра. До Донецька там поруч, там кілька кілометрів залишилось. Ну принаймні до межі міста. А ось вже рухатися по Донбасу з боку Донецька в бік Луганська- це стовідстотково не варто робити без авіації. Так як це агломерація, це висоти – там дуже багато рубежів, і без авіації краще по горах, навіть по таким зруйнованим як Донецький кряж, не варто наступати", – вважає експерт.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Українські військові готові до контрнаступу, проте є нюанс: генерал з США оцінив спроможності ЗСУ Збройні Сили України готові до наступальних дій на фронті, однак не слід сподіватися, що війна закінчиться уже завтра чи в інший день. У цьому переконаний керівник Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі. На думку генерала, українське військо засвідчує готовність до важливих наступальних боїв, проте протистояння між Україною та Росією може тривати ще довго.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини