Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові готові до контрнаступу, проте є нюанс: генерал з США оцінив спроможності ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові готові до контрнаступу, проте є нюанс: генерал з США оцінив спроможності ЗСУ

Збройні Сили України готові до наступальних дій на фронті, однак не слід сподіватися, що війна закінчиться уже завтра чи в інший день

7 червня 2023, 10:20
Поділіться публікацією:

У цьому переконаний керівник Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, пишуть "Коментарі" з посиланням на Associated Press.

Українські військові готові до контрнаступу, проте є нюанс: генерал з США оцінив спроможності ЗСУ

Марк Міллі. Фото з відкритих джерел

На думку генерала, українське військо засвідчує готовність до важливих наступальних боїв, проте протистояння між Україною та Росією може тривати ще довго.

"Подібно до битви за Нормандію, або будь-якого іншого великого бою, війна – це плата. Будуть дні, коли ви спостерігатимете велику активність, а будуть дні, коли активності буде дуже мало. Будуть наступальні дії та дії захисту. Тому це буде двостороння боротьба протягом тривалого часу", – зауважив він.

Також, Міллі виокремив той факт, що з 24 лютого ЗСУ показали високий рівень підготовки. Котрий, після надання нашим військовим озброєння від західних партнерів, став ще кращим.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Сунак поговорить із Байденом: чим обіцяють допомогти Україні Сунак поговорить із Байденом, як зробити українську ППО ще сильнішою.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - Наступ на Бахмутському напрямі: Зеленський зробив обнадійливу заяву Українські війська перейшли від оборони до наступу на сході України. Президент України Володимир Зеленський у традиційному вечірньому зверненні до українців натякнув, що українські захисники просунулися вперед на Бахмутському напрямку. Президент зазначив, що він вдячний за рух уперед 3-й ошб та 57-й омб. Зазначимо, передувала такій заяві президента заява Міноборони 5 червня, де повідомили, що на Бахмутському напрямку українські війська рухаються широким фронтом і мають успіх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини