Головна Новини Суспільство Війна з Росією Збиралися з битами зустріти ТЦК: на Франківщині натовп жінок напав на матір з дитиною (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Збиралися з битами зустріти ТЦК: на Франківщині натовп жінок напав на матір з дитиною (ВІДЕО)

Внаслідок інциденту у селі Космач на Івано-Франківщині постраждали двоє жінок та дитина

7 лютого 2024, 21:57
Поділіться публікацією:

В   населеному пункті  Космач  Івано-Франківської області  вчора  в розпал  конфлікту з місцевими  селянами, які самовільно зупиняли автомобілі,  перевіряючи,  що  там  можуть сидіти  представники ТЦК, постраждало  троє людей,  в їх числі  – 6-річна дівчинка. 

Збиралися з битами зустріти ТЦК: на Франківщині натовп жінок напав на матір з дитиною (ВІДЕО)

У селі Космач жінки скоїли напад (фото з відкритих джерел)

Як  повідомила  в соцмережах   постраждала  Іванна Ванджурак, жінка своїм автомобілем  разом з маленькою донькою їхали з сусіднього  населеного пункту  до відділення "Нової пошти" в  Космачі.

"Біля АЗС мене зупинив натовп розлючених жінок, двоє з них були у стані алкогольного сп’яніння, у руках у них були бити, різні металеві штуки…", — писала жінка.

Після  з’ясування  через відкрите вікно та перевіривши її телефон, селяни  пропустили  машину. Але, коли подорожуючі повертались назад, їх  ще раз зупинили.

"Сказали, що я приїхала до них у село здавати їхніх чоловіків, що я – навідниця воєнкомів", — розповіла Іванна Ванджурак.

Вона ще додала, що  представниці з розлюченого натовпу  хотіли забрати  через вікно ключі з машини та   витягнути водійку з салону.

"Одна жінка запхала биту у вікно і дала по голові дитині, у той час, як інша мене тримала за волосся, і я нічого не могла зробити", — розповіла  подробиці  інциденту Ванджурак.

Вона повідомила, що отримала струс мозку, а дівчинка – забиття носа.

Представники  поліції Івано-Франківщини повідомили, що  виясняють обставини інциденту. 

За їх інформацією  мешканцям села  повідомили неправдиву інформацію, що  була  поширена по локальних групах в соціальних мережах.

"Близько сотні людей самовільно перекрили місцеву дорогу та не пропускали транспортні засоби. Між громадянами відбулись сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні. Поліцейські провели з жителями роз’яснювальні бесіди та невдовзі люди розійшлись", — повідомляють місцеві поліцейські.

Правоохоронці  чекають на результати експертиз від медиків, після  цього  буде вирішуватись  питання щодо надання правової кваліфікації події.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 лютого 2024, 22:29

Смута почалась? Ніхто не хоче "до останнього українця" за добробут і привілеї юдейців. Коли отримають зброю, куди повернуть? Як там нацисти Прострілюколіно або російсько-щелепні Янетряпка з Янелохом?


Новини