Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Я тебя туда не посылал!": командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних
commentss НОВИНИ Всі новини

"Я тебя туда не посылал!": командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних

Вадим Мазевич каже - деякі українці не цінують, що людина жертвує власним життям, коли йде на війну

6 лютого 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

Військовослужбовець 3-ої ОШБр Вадим Мазевич  зазначив, що  дратує в поведінці цивільних співгромадян, коли  представник ЗСУ робить спробу повернутись в нормальне життя після "пороху" війни.

"Я тебя туда не посылал!": командир 3-ої ОШБр розповів про хамство цивільних

Вадим Мазевич (фото з відкритих джерел)

Коментуючи ситуацію  "Українській правді" він зазначив, що в співгромадян  існує  такий собі наратив, якого вони  не можуть позбутись  ще з 2015 року: 

"Я тебя туда не посылал! Кто ты такой, чтобы мне указывать? Если ты воевал, значит, тебе все можно!?".

Офіцер продовжив, що така   позиція тільки  сильно дратує. Бо в  деяких  громадян країни  нема  розуміння, що  військовий ставить  під загрозу небезпеки  своє життя та здоров'я, захищаючи свою країну. 

При цьому,  військовий  зауважив, що війна примусила його наново подивитись на світ: зараз  життя краще відчуваєш, дрібниці, які раніше не  бачив,  приносять насолоду. 

Військовий  ЗСУ  набув  певний досвід війни, перебуваючи в різних  колективах  в армії. В минулому році Вадим Мазевич  служив, як  розвідник в  складі 47-ої ОМБр.

Як він продовжив, за останні два роки, йому доводилось перейти з підрозділу  в інший  підрозділ: один розформували, з іншого пішов сам – так склались  обставини. 

Зараз військовослужбовець  став  командиром батальйону безпілотних авіаційних комплексів в складі 3-ої ОШБр. "Я гадаю, що припустився помилки, коли одразу не пішов у 3-тю ОШБр", — зазначив  він.

За час військових дій, захисник   проявив себе на лінії фронту в  Запорізькому, Херсонському, Бахмутському напрямку. Перший бій з  окупантами був  на Київщину – військовий  з побратимами   штурмував  село Лук'янівка Баришівського району.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що військовий попередив, що Україна може втратити звільнені міста

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини