Головна Новини Суспільство Війна з Росією Заяви росіян про "відбиту атаку" - фейк: стали відомі наслідки удару по Новоросійську
commentss НОВИНИ Всі новини

Заяви росіян про "відбиту атаку" - фейк: стали відомі наслідки удару по Новоросійську

Спецоперація у Новоросійську пройшла успішно: дрон СБУ пробив десантний корабель окупантів

4 серпня 2023, 12:22
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що російські загарбники розповідають про те, що жодних наслідків вибухів у Новоросійську немає, оскільки ефективно спрацювала ППО, насправді не все таке райдужне для ворога. Внаслідок спецоперації СБУ у бухті Новоросійська надводний дрон пошкодив великий десантний корабель "Оленегорский горняк". Як передає портал "Коментарі", про це пише "УП", посилаючись на свої джерела у спецслужбах.

Заяви росіян про "відбиту атаку" - фейк: стали відомі наслідки удару по Новоросійську

Кораблі у Новоросійську. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що на відео, яке вже почало активно розповсюджуватись у соцмережі, видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де знаходиться близько 100 людей екіпажу.

Джерела у Службі безпеки зазначають, що спецоперацію проводили разом із ВМС. В результаті атаки "Оленегорский горняк" отримав серйозну пробоїну і поки що не може виконувати свої бойові завдання.                                                                            

"Тому всі заяви росіян про "відбиту атаку" – фейк", — наголосили в СБУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цієї ночі вибухи пролунали у Новоросійську, а також – у черговий раз – у Криму. У Міноборони РФ запевняють, що нібито ефективно відбили атаки безпілотників як надводного, і літакового типу. Втім, не є секретом, що Кремль намагається замовчувати незручні для себе моменти цієї війни. Особливо коли вона переноситься на територію РФ або тимчасово окуповану українську. Про що говорять атаки дронів, що почастішали, проти агресора? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини