Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Завтра ми нападаємо на Російську Федерацію": заява РДК
commentss НОВИНИ Всі новини

"Завтра ми нападаємо на Російську Федерацію": заява РДК

Російський добровольчий корпус опублікував динамічний звіт про успішний рейд на Білгородщину

31 травня 2023, 21:52 comments3285
Поділіться публікацією:

Невеликий, але яскравий відео-звіт про операцію Російського добровольчого корпусу "на території тимчасово окупованої кремлівською мерзотою Бєлгородської області". Так, як повідомляють "Коментарі", назвали своє нове відео в РДК.

"Завтра ми нападаємо на Російську Федерацію": заява РДК

РДК під час свого першого рейду на Білгородщину

Відео починається заявою-анонсом командира РДК Дмитра Капустіна-Нікітіна: "Завтра Російський добровольчий корпус нападає на Російську Федерацію, тож побажайте нам усім удачі та успіху!".

На записі можна бачити перехід на танках, БТРах, УРАЛах та в пішому порядку бійцями РДК російсько-українського кордону, встановлення прапора РДК, а також багатозначний напис, який залишили бійці на одній зі стін: "Привіт із Бахмуту".

"За добу нам вдалося взяти під повний контроль територію за площею більше, ніж увесь Бахмут. Поки що це лише проба наших сил, хоча в ході таких "вправ" ми змогли викрасти новий БТР 82А! Далі більше! Слава РДК!" — написав також командир РДК Дмитро Капустін-Нікітін.

Нагадаємо, що сьогодні в Росії знову заявили про масований обстріл прикордонного міста Шебекіно, яке знаходиться за 7 км від кордону з Україною в Бєлгородській області РФ. Четверо людей поранено, вже сьогодні з міста через обстріл евакуювали 300 дітей. Шебекіно було атаковано нібито з "Граду" і наслідки обстрілу досить великі: частина будинків залишилися без вікон, пошкоджені фасади та дахи у 8 багатоповерхівках, 4 приватних будинках, а також у школі та 2 адмінбудівлях. Один магазин повністю згорів, пошкоджено 12 автомобілів.

Тим часом, у країні ЄС закривають російські консульства.

Також стало відомо про великий удар по росіянах: ліквідовано полковника ГРУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини