Головна Новини Суспільство Війна з Росією Завершили розбір завалів: болючі втрати Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Завершили розбір завалів: болючі втрати Кривого Рогу

Місцева влада повідомила про завершення пошукової операції на місцях ракетного удару РФ по Кривому Розі

13 червня 2023, 21:53
Поділіться публікацією:

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про завершення пошукової операції на місці російських ракетних ударів у Кривому Розі. Про це, як повідомляють "Коментарі", Лисак написав у вівторок, 13 червня, у Telegram-каналі.

Завершили розбір завалів: болючі втрати Кривого Рогу

Кривий Ріг, багатоповерхівка

"Тіло ще однієї загиблої людини дістали з-під завалів приватного підприємства в Кривому Розі. За цю страшну ніч ворог убив у місті 11 мирних жителів. Пошуково-рятувальна операція завершена. Триває розбір конструкцій", — написав Лисак.

Раніше цього дня повідомлялося про 10 загиблих, із них четверо загинули внаслідок ракетного удару по житловому 5-поверховому житловому будинку, шістьох витягли з-під завалів складу приватного підприємства. Поранення дістали 28 мирних жителів.

Нагадаємо, в ніч на 13 червня російські війська завдали масованої ракетної атаки по Україні, передає DW. Одна з ракет влучила в житлову п'ятиповерхівку в Кривому Розі Дніпропетровської області, внаслідок чого спалахнула пожежа. Крім того, в місті пошкоджено низку інших цивільних об'єктів.

Тим часом, відомий український співак отримав повістку: чи піде він на фронт - Козловський уже сходив до військкомату.

У Росії припинили публікувати некрологи про загиблих в Україні. Уряд Хакасії, сибірської республіки в РФ, відмовився від публікації некрологів про загиблих в Україні на прохання Міноборони.

А колишня черниця розповіла, як заробляють гроші у монастирі. Керрі-Ейлін Чафф кілька років була черницею, однак вирішила відійти від релігійного життя. Зараз американка має інші звички, однак інколи вона розповідає у соцмережах про епізоди з життя у монастирі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини