Головна Новини Суспільство Війна з Росією Засновник «Кракену» назвав винних в провалі оборони Харківщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Засновник «Кракену» назвав винних в провалі оборони Харківщини

Засновник спецпідрозділу KRAKEN Костянтин Немічев заявив, що винними в провалі оборони Харківщини є як чиновники, так і військові, які за 1,5 роки на позиціях не провели мінування територій

21 травня 2024, 21:31 comments2496
Поділіться публікацією:

Російські терористи все таки прорвали дві ділянки фронту на Харківському напрямку, про це повідомив засновник спецпідрозділу KRAKEN Костянтин Немічев. Втім, за його словами, військові дали відсіч загарбникам. Наразі проходять роботи по стабілізації лінії фронту.

Засновник «Кракену» назвав винних в провалі оборони Харківщини

Костянтин Немічев

При цьому Немічев розповів, чому окупантам все ж вдалося прорвати оборону на Харківщині. За його словами, там була побудована перша лінія оборони, втім вона була неналежної якості.

Як відзначив Немічев, цю лінію оборони почали будувати лише два-три місяці тому, хоча область була звільнена від російської окупації 1,5 роки тому, тобто часу було вдосталь.

"Керівників, які підписували акт прийому фортифікацій — зняли. Питання — покарають, чи як завжди? Я б давав, як мінімум, державну зраду",
- відзначив засновник спецпідрозділу KRAKEN.

Щодо мінування, то це питання на совісті тих підрозділів, які протягом останніх 1,5 роки стояли на кордоні та не зробили нічого, щоб підготувати позиції. Окрім того, відповідальність лежить і на владі області, яка одразу не евакуювала прикордонну зону. Більше того, вона дозволяла фермерам розміновувати поля, відзначив Немічев.

Щодо ТРО, то вона була актуальна ще пів року після повномасштабного вторгнення та буде актуальний після закінчення бойових дій.

"Зараз це "валіза без ручки" для Сил Оборони, тому що в них не достатньо важкого озброєння, через що вони не можуть повноцінно вести бойові дії. Поважаю хлопців, які там воюють. Проте, на мою думку, силами ТРО потрібно було вже давно підсилити боєздатні бригади ЗСУ",
- відзначив Немічев.

Окрім того, він припустив, що на Харківському напрямку будуть хвилі загострення. Зокрема, за його словами, можливі м’ясні штурми Вовчанська.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заразвідбувається у Вовчанську.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 травня 2024, 21:00

В Україні система працює так, і тільки так, що відкатні і розпильні потоки передаються по вертикалі. Тому не треба обмежуватись тільки цапами відбувайлами. Всі, хто користується і харчується системою пов'язані і у долі. Так чи інакше. Ті, хто підписував, і ті, хто мовчав сподіваючись сидіти і далі за спинами м'яса, разом з прилаштованими до корита духовними комісарами-попами - пов'язані. Як пов'язана та Хунта, про легітимність якої верещіть кожна праска. Прийде час відповідальності Чужих, виявиться, що вона в них обрізана до 0. Терпілам варто ставати на коліна і вимолювати милості.

Гарик

21 травня 2024, 20:42

просто пиндец!..Сколько людей погибло из за того,что начальство и не только, жевало сопли..Отвечать за это кто будет?


Новини