Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зарано Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Гайдай розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зарано Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Гайдай розкрив подробиці

Росіяни досі намагаються продавити вихід на адмінкордон області

7 липня 2022, 14:35
Поділіться публікацією:

Вже понад 4 місяці російські окупанти ведуть наступ на Донбасі. Саме цей напрямок обраний ворогом як пріоритетний, тому що спочатку Путіним було заявлено про завдання – окупувати всю територію Луганської та Донецької областей. І ось тепер у Міноборони РФ прозвітували про те, що Луганська область вся захоплена російськими військами. Насправді це не так. За 4 місяці повномасштабного вторгнення росіяни пройшли лише 30 км на Луганщині і при цьому вони все одно так і не змогли вийти на адміністративні кордони регіону. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Зарано Шойгу прозвітував про окупацію Луганщини: Гайдай розкрив подробиці

Сергій Гайдай. Фото: з відкритих джерел

За словами губернатора Луганщини, не можна сказати, що завдання, яке ставив Путін своїм військам на 100% виконане, адже триває бої на околицях області і росіяни продовжують досі зазнавати втрат.

При цьому Сергій Гайдай наголосив, що там, де не витримав бетон, українські захисники відійшли зі своїх позицій лише тоді, коли вже не було за що триматися, бо росіяни на полі бою перемогти не можуть, тому вони використовують тактику випаленої землі. все, що бачать перед собою вогнем із артилерії.

Сергій Гайдай додав, що навіть ті населені пункти Луганської області, які Росія окупувала, є небезпечними, адже там досі в глибокому тилу українська армія знищує склади з боєприпасами, командні пункти та живу силу противника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — обіцяна ЗСУ зброя йде, але довго і мало: чому так – хто і що стримує Захід. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини