Головна Новини Суспільство Війна з Росією Запропонував віддати частину Франції Путіну: Данілов різко відповів Макрону щодо гарантій для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Запропонував віддати частину Франції Путіну: Данілов різко відповів Макрону щодо гарантій для Росії

Макрон неодноразово заявляв про те, що Росії будуть потрібні "гарантії безпеки"

4 січня 2023, 19:15
Поділіться публікацією:

Французький президент може віддати очільнику Кремля Володимиру Путіну Бордо, якщо збирається вести переговори з Росією щодо "гарантії безпеки" та інших поступок для неї. Відповідну заяву зробив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

Запропонував віддати частину Франції Путіну: Данілов різко відповів Макрону щодо гарантій для Росії

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"Якщо хтось вважає, що нам треба вибачитись і віддати їм Крим, Донецьку, Луганську області, то це повне божевілля. Я не можу зрозуміти, яким чином ви з терористами розмовляєте. Ось уявіть собі, сідає за стіл Байден та Усама бен Ладен і вони починають переговори про гарантії Усама бен Ладену", — сказав Данілов.

Окрім того, він наголосив, що дати "гарантії безпеки" РФ та Володимиру Путіну запропонував президент Франції Еммануель Макрон.

"Коли ви кажете, що з ним треба про щось говорити, йому потрібно давати якісь гарантії — ну віддайте йому Бордо, своє віддавайте. Наше не треба, ми самі розберемося", -  запропонував Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данілов натякнув, що на російську територію є претенденти. Незабаром у Росії можуть з'явитися нові "власники". Поступово більшість російської території може розчинитися у сусідній країні. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов. При цьому секретар РНБО не прямо відповідав на запитання, чи має він на увазі Китай, який дуже хитро вибудовує зараз свої відносини з Росією, роблячи цю країну повністю залежною. Данілов лише закликав звернути увагу на ті процеси, які зараз відбуваються у самій Росії та всередині китайсько-російських відносин. Олексій Данілов припустив, що цілком можливо, що майбутнє Росії – це колоніальний статус.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини