Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже є претендент на російську територію: Данілов натякнув, про яку країну йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже є претендент на російську територію: Данілов натякнув, про яку країну йдеться

Втім, секретар РНБО уникнув прямої відповіді на запитання, чи йдеться про Китай

2 січня 2023, 07:50
Поділіться публікацією:

Незабаром у Росії можуть з'явитися нові "власники". Поступово більшість російської території може розчинитися у сусідній країні. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Вже є претендент на російську територію: Данілов натякнув, про яку країну йдеться

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"У росіян можуть з'явитися нові "власники". Ми сьогодні спостерігаємо, що одна країна-сусід поступово підминає РФ під себе, тому що там є свої інтереси. Це дуже небезпечна тенденція для світу та для нас", — зазначив Олексій Данілов.

При цьому секретар РНБО не прямо відповідав на запитання, чи має він на увазі Китай, який дуже хитро вибудовує зараз свої відносини з Росією, роблячи цю країну повністю залежною. Данілов лише закликав звернути увагу на ті процеси, які зараз відбуваються у самій Росії та всередині китайсько-російських відносин.

Олексій Данілов припустив, що цілком можливо, що майбутнє Росії – це колоніальний статус.

Висловився Данілов і про перспективи мирних переговорів із Москвою. Секретар РНБО вважає, що з Росією потрібно не переговори вести, а робити все можливе, щоб якнайшвидше цю країну знищити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін та голова Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпін провели сьогодні, 30 грудня, відеопереговори. Було заявлено про готовність нарощувати "стратегічну взаємодію, надавати один одному можливості для розвитку, бути глобальними партнерами на благо народів наших країн та на користь стабільності в усьому світі". Що можна сказати про російсько-китайські відносини, зокрема в ракурсі війни в Україні. Як вони розвивалися (видозмінювалися) цього року, чого очікувати у майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Байдена відреагували на часті розмови Путіна та Сі Цзіньпіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Геннадій

2 січня 2023, 08:36

Чому великі посадові особи і сам президент ходят не бриті і одягаються як хіппі, немає часу , чи в окопах сидят без води. СРОМОТА.


Новини